Engångsgåva:

Du kan stötta oss genom en engångsgåva, alla gåvor gör skillnad. Skicka ett mail till info@help-org.com så berättar vi om hur du kan gå till väga. Alla bidrag vi får in går oavkortat till våra nuvarande projekt.

Månadsgivare:

Genom att bli månadsgivare är du med och stöttar våra projekt varje månad. Detta kan du göra via någon av organisationerna vi samarbetar med. Skicka ett mail till info@help-org.com så berättar vi mer om hur du kan gå till väga.

Samarbetspartners:

Vill ditt företag ingå ett samarbete med oss har vi olika sponsorpaket där ni kan välja vad som passar just ert företag. Kontakta oss via info@help-org.com så berättar vi mer.

Vill du engagera dig eller bidra till vårt arbete på ett annat sätt än genom ekonomiskt stöd? Om du har förslag på hur du kan vara med och bidra till H.E.L.P får du gärna kontakta oss via info@help-org.com

Nyheter

H.E.L.P finns på Facebook under @OrganisationHelp samt Instagram under @help_org för dig som vill få uppdateringar om vårt arbete. Annars skickar du ett mail om du undrar något,  info@help-org.com