Armband som gör skillnad

I H.E.L.P arbetar vi volontärt och vill att alla insamlade medel oavkortat ska gå till våra projekt. Vårt arbete finansieras till stor del av enskilda gåvor, samarbetspartners och vårt armbandsprojekt.
Vi säljer H.E.L.P-armband där pengarna går till vårt projekt i Indien. Genom att köpa ett armband för 60kr (inkl porto) är du med och skapar möjlighet för att fler barn ska få kännedom om sexuella övergrepp. Armbanden tillverkas av oss och andra som vill vara med och hjälpa till. Armbandstillverkning resulterar inte bara i att vi får fler armband sålda utan också en möjlighet att involvera fler i att vara med och göra skillnad.

Om du vill beställa ett armband kan du mejla oss på info@help-org.com eller skriva till oss på någon av våra sociala medier (facebook & instagram).

Beställ ett armband och var med i kampen mot sexuella övergrepp!

“Jag svarade ja när de frågade mig om jag kunde hjälpa till och göra armband en kväll utan att veta vad syftet var. När jag sedan fick förklarat för mig på plats vad pengarna för armbanden skulle gå till tyckte jag att detta var ett fantastiskt projekt. Att köpa ett armband är enkelt för oss och de 60 kronorna man bidrar med gör stor skillnad i Indien, ett bra sätt för alla att kunna bidra. När jag berättade om H.E.L.P sålde jag genast in armband hos hela familjen. Det var självklart för dem när jag berättade att de genom dessa armband kan vara med och förändra barns liv.” – Mathilda

Projekt

Armband som sprider ordet om vårt arbete samt ger medel till våra projekt

Målsättning

Ge människor ett enkelt sätt att bidra till vårt arbete